britische Flagge

Riadené služby bezpečnosti

Ochrana a bezpečnosť údajov je našou najvyššou prioritou.

Výmena správ pomocou e-mailu je neoddeliteľnou súčasťou našej každodennej komunikácie. Často sú tieto dôležité a citlivé údaje odosielané prostredníctvom e-mailu.To je dôvod, prečo sa spoločnosť Raiffeisen Informatik zameriava na zabezpečenie týchto produktov prostredníctvom zabezpečenia cenných informácií a zároveň aj na izoláciu škodlivých informácií.


Okrem automatizácie a virtualizácie používame aj najnovší hardvér a softvér. Týmto spôsobom zaručujeme najvyššiu úroveň bezpečnosti dôležitých firemných údajov. Certifikát TÜV “Trusted Site Infrastructure” (TSI), ktorý získala naša materská spoločnosť ako prvý poskytovateľ IT služieb pre rakúske dátové centrum, potvrdzuje našu výkonnosť z hľadiska bezpečnosti a kvality.

 

 

Úspešná elektronická tímová práca

Dnešné podnikanie si vyžaduje vysokú úroveň produktivity, flexibilitu a rýchle riešenie problémov. Ak ich chcete úspešne riešiť počas svojej každodennej práce, musíte zlepšiť svoju elektronickú tímovú spoluprácu. Virtuálna spolupráca vyzdvihuje tradičné pracovné skupiny v mnohých aspektoch, podporuje riešenie kooperačných úloh pre najlepšie dosiahnutie spoločných cieľov.

Vďaka virtuálnej tímovej práci si môžete rýchlo a interaktívne vymieňať informácie a vyhnúť sa tak byrokracii. Všetky komunikačné výzvy súčasnosti, ktorým čelia spoločnosti, budú prekonané vďaka schopnosti virtuálnej tímovej práce vymieňať si informácie kedykoľvek, kdekoľvek aj za hranice lokálneho tímu. Raiffeisen Informatik Mail & Collaboration pokrýva rôzne optimalizované tímové riešenia.